Dorohoi News Logo

Seminarul Teologic Dorohoi [VIDEO|FOTO]: „Un zâmbet și un gând frumos pentru mama”

Seminarul Teologic - Un zambet si un gand frumos pentru mama_87

Membrii cenaclului „HARIS” de la Seminarul Tologic Liceal „Sf. Ioan Iacob” Dorohoi au susţinut joi, 8 Matie 2012, la Sala Teatrului din Dorohoi, cea de-a IX a ediție a spectacolului „Un zâmbet și un gând frumos pentru mama”.

La acest eveniment, alături de cadre didactice, elevi şi părinți a fost prezent și domnul primar al municipiului domnul inginer Dorin Alexandrescu.

„Apreciez efortul tuturor copiilor de la Seminarul Teologic „Sf. Ioan Iacob” Dorohoi care au făcut acest spectacol. Fiecare dintre noi are o mamă, aceasta este cea mai dragă fiinţă de pe lume şi merită orice efort. Apreciez că Seminarul Teologic organizează an de an asemenea evenimente pe care le dedică din tot sufletul mamelor, doamnelor şi domnişoarelor din municipiul Dorohoi. Din punctul meu de vedere prof. Cristina Ignat este întradevăr un cadru didactic care merită tot respectul meu şi tot respectul comunităţii.”, a declarat pentru Dorohoi News, primarul Dorin Alexandrescu.

Timp de două ore și jumătate cântecul, poezia, sufletul spectatorilor și în special al celei mai dragi ființe - MAMA - pentru că nimic nu-i mai gingaș decât dragostea de mamă, căci dacă profesorul luminează mintea cu știința, mama încălzește inima cu dragostea.

„Inima mamei este un abis la capătul căruia vei găsi tot timpul iertare.”, a declarat pentru Dorohoi News, Prof. Ignat Cristina. (DorohoiNews.ro)


Vezi Galerie Foto completă, Click AICI!


cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web